leszekmw, kupiłem dzisiaj za 998zł za kpl. 4 szt. , mam już założone na aucie :wink:
opony letnie - co myślicie
Zwiń
X
-
Gość
Komentarz
-
Zamieszczone przez maxpaynemmPanowie a co powiecie o Pirelli P7 Cinturato??
http://www.oponeo.pl/dane-opony/pire...91-v#105893455
Ktoś śmiga na Dębicy UHP? Jest to coś warte? Wszak robi to Goodyear.
Komentarz
-
-
W tym roku na sezon letni przyszła zmiana z ubiegłorocznych 17-tek z gumą Dunlop SP Sport Maxx RT 225/45R17 na 18-tki z gumą Dunlop SP Sport Maxx RT2 225/40R18 . Skoro sporo ludzi opisuje wrażenia z "odbioru" swojego "gumowego" setupu to pozwolę sobie dodać moje. Generalnie to już trzeci produkt Dunlop, który eksploatuje, zero problemów za to same dobre opinie. Sport Maxx RT to cicha i skuteczna guma zarówno na suchej i mokrej nawierzchni o umiarkowanej ścieralności przy tym posiada bardzo konkretny rant ochronny - polecam innym klubowiczom.
Komentarz
-
-
mrfazi, też takie mam i po trasie PL-DE jestem zadowolony ,co prawda wcześniej miałem VERDERSTEIN oraz NEXEN jedne i drugie również były rewelka i nie wiem czy nie wrócę do NEXENÓW dla czego ? bo odpowiednia cena do jakości i naprawdę opony bardzo dobre, chociaż te co podał mirek_p11 są również kuszące ,bo bardzo ciche nawet cichsze od DUNLOP-ówSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Albo pokleic sie przez lato na zimowkach jezdzac ekologicznie, albo nowe i sprzedasz po sezonie ze stratąSprzedam nowe sprezyny Lesjofors O1 tył
Jeżdżę w blasku
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...339092#1339092
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tWidzisz Xtreme, info o semislickach do Fabii Kombi tdi wywołała taki szok że wątek można zamknąć - pozamiatałeś :wink:
co poradze.
slabsze auta widzialem w niedziele na KZK na semi .
pozatym r1r to jeszcze troche do semi. 888 ,888r to jest semi . r1r to "extreme performance"
Zamieszczone przez doctoreKoledzy, które oponki letnie polecicie do octavki II w rozmiarze 205/60/R15 :?:
Komentarz
-
Komentarz